Les infografies s’han convertit en una eina pràctica per mostrar contingut. Ja siguin estadístiques, mapes conceptuals o bé instruccions, l’estructura esquemàtica d’una infografia no només augmenta l’interès de l’usuari en llegir-la, sinó que a més sintetitza la informació clau que volem transmetre.
Si esteu interessats en dissenyar una, us aconsellem la pàgina de Piktochart.

Pàgina inici Piktochart

Piktochart ofereix la possibilitat de crear infografies de manera gratuïta. Només hem de crear un compte amb les nostres dades, o bé accedir a través del nostre perfil de Facebook o Google+.

Accès Piktochart

Un cop dins, tenim la possibilitat d’escollir alguna de les plantilles, que l’eina ens ofereix, o bé crear la infografia des de zero a partir d’una plantilla en blanc. Cal tenir en compte que a la versió gratuïta únicament podem escollir entre 8 plantilles diferents mentre que la versió Pro, ofereix una àmplia gamma de plantilles segons l’estil i la temàtica.

Inici Piktochart

Després d’escollir la plantilla que més s’adapti al contingut que volem publicar, accedim a l’editor. Dins de l’editor, a mà esquerra, tenim el quadre de comandaments amb totes les possibilitats per personalitzar la nostra infografia.

Instruccions Piktochart

Des botons, fons, tipus de lletra … tot organitzat per seccions. Per poder treballar la plantilla, simplement hem de fer clic a la zona específica d’aquesta per començar a afegir símbols, canviar el color de la lletra o la mida d’un requadre.
És una eina intuïtiva i fàcil d’utilitzar. Podem trigar poc temps a personalitzar el disseny i tenir a punt la infografia per a la publicació en xarxes socials, web o bloc.
Preparats?
 
 
Foto: Bbvatech

Post a Comment