Ahir vam anar al programa “Emprendedores para emprendedores” de Ràdio Star Terrassa a explicar el projecte de Cafè i Social Media. Abans de res volem agrair molt sincerament a la Mayte i la Carmen la bona acollida al programa i l’interès que han mostrat pel nostre projecte.
Les càpsules formatives van ser el producte estrella, el que despertava més interès. A part d’explicar detalladament en què consistien, tant aquestes com la resta de serveis que oferim desde Cafè i Social Media, vam voler destacar el nostre objectiu. Volem acostar a l’usuari al món digital i acompanyar-lo; donar-li eines perquè aprengui a gestionar les xarxes socials. També donar la mà a la petita i mitjana empresa, al comerciant, al professional que té una marca o una empresa pròpia i que no s’atreveix a pujar al tren del social media.
Parlem de tu a tu; amb honestedat i sinceritat per conèixer les necessitats dels nostres clients i adaptar-nos a elles amb els cinc serveis que oferim.
A continuació podeu escoltar la nota de veu de tota l’entrevista (són 20 minuts):

 
Dia a dia seguim picant pedra perquè Cafè i Social Media esdevingui una empresa de caràcter social, gràcies a tots els que ho feu possible!

Post a Comment