Qui ho diu que els divendres la gent només pensa en el cap de setmana?
El passat 26 d’octubre una vintena de pares i mares de l’AMPA de l’Escola Serra de l’Obac de Terrassa es varen trobar per parlar, reflexionar i intercanviar impressions sobre l’educació en l’àmbit digital i la participació dels infants i joves a les xarxes socials.
Es va crear un ambient molt familiar i fluid, que va permetre que els pares i mares compartissin experiències pròpies, així com generar-se un debat sobre les actuacions dels adults davant les problemàtiques que poden sorgir quan els infants són partícips de les xarxes socials. Es van compartir neguits, dubtes, inquietuds a les quals vam anar donant resposta amb eines i recursos.
Des de Cafè i Social Media vam facilitar recursos i reflexions per tal que les famílies prenguessin consciència de la importància de l’educació en el fet digital i la necessitat d’acompanyar els fills quan s’inicien al món de les Xarxes socials.
Va ser una tarda molt enriquidora, un plaer acompanyar a unes famílies tan implicades i sensibles davant aquesta nova realitat que suposa un repte a tota la comunitat educativa.
Laura Almagro

Post a Comment