La filosofia de Cafè i Social Media és apropar a l’usuari al món de les xarxes socials, parlar com si estiguéssim fent un cafè. Quina millor manera de fer-ho que reunir-nos per fer xerrades sobre xarxes socials a una cafeteria?

Tot i que anteriorment ja hem realitzat xerrades monogràfiques a locals i biblioteques, hem elaborat un cicle de tres xerrades gratuïtes anomenat La (re)evolució 2.0 i les xarxes socials. L’objectiu del mateix és orientar sobre l’arribada de les xarxes socials i els nous paradigmes socials, la privacitat i la presència a la xarxa i la recerca de feina. El públic al qual van adreçades aquestes xerrades és: persones en situació d’atur, professionals, emprenedors, pares i mares preocupats per l’ús de les noves tecnologies i públic general.

Iniciarem aquest cicle al Somewhere Café de Sant Cugat del Vallès el proper dissabte 21 de febrer a les 11.30h, seguirem a la Teva Cafè de Nou Barris el mateix dissabte 21 de febrer a les 17h. El dimecres 25 de març a les 18.30h estarem al Bitte situat a l’Eixample. Totes aquestes xerrades precisen confirmació d’assistència enviant un correu electrònic a hola@cafeisocialmedia.cat i tenen places limitades.

El dijous 9 d’abril anirem a Vilassar de Mar on farem un tastet sobre l’ús de les noves tecnologies a la infància i adolescència per a pares i mares, de la mà d’Esberla. Una cooperativa que promou l’acció educativa i formativa per infants i joves i que us vam presentar fa uns mesos.

Els dies 16 d’abril, 14 de maig i 11 de juny a les 19.30h estarem al Centre Cívic Can Felipa del Poblenou realitzant el cicle sencer de xerrades: La (re)evolució 2.0 i xarxes socials, marca personal a la xarxa i privacitat a la xarxa.
A més, estem programant més actes i conferències a Barcelona i el Vallès. Per estar al dia de les novetats, seguiu-nos a la nostra pàgina de Facebook.

A dia d’avui també us podem avançar que estem organitzant  un taller sobre “L’ús de les noves tecnologies a la infància i adolescència per a pares i mares” juntament amb el Centre d’Intervenció Psicològica, Anàlisi i Intervenció Social (CIPAIS). Segur que serà una experiència molt interessant i enriquidora, ja que fusionarem la visió d’una psicòloga de CIPAIS especialitzada amb adolescència, Laura Peiró, amb l’experiència i coneixement de la sòcia de Cafè i Social Media, Iris Roch, que també forma part de l’Equip Clínic CIPAIS. Més informació pròximament.

Per qualsevol dubte o consulta ja sabeu, estem a la vostra disposició.

Post a Comment